Avionaut Glider Royal столче за кола 9-25 кг L.02 бежово/сиво

Avionaut Glider Royal столче за кола 9-25 кг L.02 бежово/сиво

1520
1520-1
520-2
1520-3
1520
1520-1
520-2
1520-3

Avionaut Glider Royal столче за кола 9-25 кг L.02 бежово/сиво

329.00лв.

СЕП: 1520. Категория: .

– Avionaut Glider е столче за кола предназначено за деца, с допустимо тегло от 9 до 25 килограма. Столчето за кола Avionaut Glider е произведено и сертифицирано в Европа под стандарта ECE R44/04.

– Avionaut Glider освен безопасно е и много удобно, ергономично и в крачка с нуждите на вашето дете. Материалите от които е изработено столчето за кола е от вида „твърда черупка – мек интериор“. Всяко едно столче е направено от много твърд и устойчив материал, осигуряващ максимална защите при евентуален инцидент. Вътрешната облицовка на детското столче за кола Avionaut е изработено от полипропилен EPP, които има способността да поеме всички удари, на които може да бъде изложено вашето дете. Столчето за кола Avionaut Glider, както и всички други продукти с марка „Avionaut” са произведени в Европeйския съюз, а тяхната изработка е подложена на непрекъснат контрол на качеството.

Основните предимства на столчетата Avionaut са следните:

– Тапицерия на Royal е изработена от отблъскващ течностите плат с кожени елементи и гарантира комфортно пътуване на детето, дълготрайна експлоатация и лесна поддръжка и почистване.

– Облегалката за глава е покрита с Alcantara®, много мек и дишащ плат, който осигурява допълнителен комфорт и намалява изпотяването

– Изработената от полиуретанова пяна облегалка осигурява комфорт и удобство при използване, не натоварва врата на детето и се регулира с лекота

– Допълнителна странична защита

– За допълнителна стабилност на столчето са разположени обтегачи за предпазния колан на автомобила

– Лесен монтаж в автомобила

– Лесно почистване на материалите

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Avionaut Glider Royal столче за кола 9-25 кг L.02 бежово/сиво”