Двуфазна механична помпа HARMONY MEDELA

Двуфазна механична помпа HARMONY MEDELA

za-deteto

Двуфазна механична помпа HARMONY MEDELA

97.99лв.

СЕП: 1918. Категория: .
  • Двуфазна механична помпа за кърма Harmony е комплектована с два накрайника мек и твърд, и удобна ергономична дръжка.
  • За стимулиране на изпомпването се натиска късата част на дръжката (първа, стимулационна фаза-120 импулса в минута), а за интензивното помпане-дългата част на дръжката (втора, експресна фаза-60 импулса в минута). Така се усеща ефективността на двете фази на изпомпване, които стимулират по-лесното изпомпване на кърмата.
  • Изследванията сочат, че бебетата се хранят в две фази: първоначално те сучат бързо и леко, за да стимулират рефлекса за отделяне на кърма и да започне млечния поток. След това те превключват на по-бавно и дълбоко засмукване, за да получат по-бързо възможно по-голямо количество мляко. Двуфазната експресия е единствената технология за помпи за кърма, основана на проучване, която имитира естествения ритъм на хранене на бебето-първо бърза стимулация, а след това по-бавна експресия.
  • Harmony помпа за кърма е компактна, лесно преносима и удобна за ползване.
  • Благодарение на двуфазната технология се осигурява повече мляко за по-малко време.
  • Включен е Calma накрайник за шише. Calma накрайника е предназначен за хранене с кърма. При храненето с Calma шише мляко не потича докато бебето не започне да суче, т. е. да създаде вакуум както при кърменето. Притокът на мляко спира, когато бебето спира и може да си почине. Това поддържа рефлекса за сукане от гърдата, бебето трябва да положи същото усилие. По този начин се запазва ритъма на хранене и майката ще продължи безпроблемно да кърми.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Двуфазна механична помпа HARMONY MEDELA”