Двуфазна електрическа помпа SWING MAXI – MEDELA

Двуфазна електрическа помпа SWING MAXI – MEDELA

125i

Двуфазна електрическа помпа SWING MAXI – MEDELA

399.99лв.

СЕП: 1932. Категория: .
  • Двуфазна електрическа помпа Swing Maxi за двойно изпомпване на кърма.
  • Помпата има две фази – на стимулация и на изцеждане. Какво представлява двуфазната технология? В MEDELA са установили с изследвания, че има две различни фази на това как бебетата сучат. Когато бебето отиде на гърдата то засмуква бързо на кратки интервали, за да стимулира кърмата да потече. Когато млякото слезе надолу бебето започва да суче по-бавно и дълбоко. Двуфазната технология симулира поведението на бебето по време на кърмене. Доказано е, че двуфазната технология помага да се произвежда повече мляко за по-кратко време.
  • Swing помпа съкращава с 30% времето за изцеждане, със Swing Maxi се добавят още 18%. Разполага с различни нива на вакуум, като сама преминава от единия режим в другия. Майката може да контролира сама нивото на вакуум когато пожелае.
  • Със Swing Maxi изцеждането е комфортно за майката, без усилие, идеална за продължителна употреба.
  • Добър избор при здравословни проблеми като напукани, раздразнени или вдлъбнати зърна. Снабдена с меки накрайници, който плътно и нежно прилягат към гърдата. Може да се използва както с електрически адаптор, така и с батерии.
  • Включен е Calma накрайник за шише. Calma накрайника е предназначен за хранене с кърма. При храненето с Calma шише мляко не потича докато бебето не започне да суче, т. е. да създаде вакуум както при кърменето. Притокът на мляко спира, когато бебето спира и може да си почине. Това поддържа рефлекса за сукане от гърдата, бебето трябва да положи същото усилие. По този начин се запазва ритъма на хранене и майката ще продължи безпроблемно да кърми.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Двуфазна електрическа помпа SWING MAXI – MEDELA”