Двуфазна електрическа помпа Swing-Medela

Двуфазна електрическа помпа Swing-Medela

123
123-1
123
123-1

Двуфазна електрическа помпа Swing-Medela

297.99лв.

СЕП: 1920. Категория: .
  • Атрактивна електрическа помпа, Swing има 2 фази на регулиране на вакуума. Фаза на стимулация и фаза на изцеждане, които имитират естественото сучене на бебето по време на хранене и затова е изключително ефикасна. Помпата сама преминава от единия режим в другия или майката може да сменя режима. Желания от Вас режим може да бъде запаметен, за да бъде ползван при следващи изцеждания.
  • Изследванията сочат, че бебетата се хранят в две фази: първоначално те сучат бързо и леко, за да стимулират рефлекса за отделяне на кърма и да започне млечния поток. След това те превключват на по-бавно и дълбоко засмукване, за да получат по-бързо възможно по-голямо количество мляко. Двуфазната експресия е единствената технология за помпи за кърма, основана на проучване, която имитира естествения ритъм на хранене на бебето-първо бърза стимулация, а след това по-бавна експресия. Тя е лесно преносима, удобна за ползване и е снабдена с мек накрайник, който плътно и нежно приляга към гърдата.
  • Може да се използва както с електрически адаптор, така и с батерии.
  • Swing e носител на награда за помпа, употребявана от майки, които редовно се изцеждат. С нея изцеждането е по-бързо и комфортно.
  • Съкращава с 30% времето за изцеждане
  • Swing e носител на награда за най-тиха електрическа помпа в света.
  • Най-доброто решение при здравословни проблеми.
  • Включен е Calma накрайник за шише. Calma накрайника е предназначен за хранене с кърма. При храненето с Calma шише мляко не потича докато бебето не започне да суче, т. е. да създаде вакуум както при кърменето. Притокът на мляко спира, когато бебето спира и може да си почине. Това поддържа рефлекса за сукане от гърдата, бебето трябва да положи същото усилие. По този начин се запазва ритъма на хранене и майката ще продължи безпроблемно да кърми.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Двуфазна електрическа помпа Swing-Medela”